forum o Piratach z Karaibów
Moderator
Widze, że forum dopiero się rozkręca, ale na Pojedynki Literackie zawsze jest czas.
Ekhm.
Pojedynki Literackie to taki konkurs na forum. Jego treść (w tym przypadku) musi być związana z Piratami z Karaibów. Można opisać w nim po swojemu przygody Jacka, Barbossy i jego załogi, Williama, Elizabeth, czy kogoś innego, ale treść MUSI być związana z postaciami z piratów.
Co myślicie o organizowaniu takich pojedynków co jakiś czas ?
PS. Nasze prace oczywiście byłyby umieszczane w Fan Stuff.
Myślę, że fajnie by było, jakbypowstało coś TAKIEGO. Przedstawialibyśmy swoje prace i inni by je oceniali albo byłaby do tego powołana specjalna komisja . No, ale trzeba mieć na to zgodę Administratora.
Moja siostra ( Sunglasses ) ma chyba po raz pierwszy jakiś fajny pomysł . Ja jeszcze nie piszę czegoś takiego, ale z chęcią zacznę, jesli będą tu takie konkursy
. I fajnie by było, jakby za wygranie takiego konkursy przynawali by puntky !
Tytułem wstępu, niektórzy mogą zaprzeczyć, że jestem Adminem: to nieporozumienie wynikłe po wgraniu nowego forum, myślę że w bieżącym tygodniu uda się poprawić swój status :]
Zorganizujemy 2 rodzaje pojedynków: wyżej wymienione "turnieje pojedynków" będą dostępne prawdopodobnie jutro, z moim rozpoczęciem wstępnym opowiadaniem :] Drugi rodzaj to dokańczanie, każdy może napisać tylko, powiedzmy 500 znaków, osoba po niej dopisuje kawałki historii. Liczę że również będzie to niedługo, również z moim rozpoczęciem :]
Kolejny konkurs zapowiada się po Wielkanocy, będzie trwał około tygodnia i będą do wygrania nagrody, jak gra lub fan figurki "piratów". Dokładniejsze zasady konkursu już po świętach.
W budowie jest również nasza strona "Piratów...", zrobiona w całości w HTML+CSS, otwarcie nastąpi niedługo. Będzie to wersja beta, mam nadzieję, że pomożecie mi ją udoskonalić ;]
Potrzebni są nam również nowi użytkownicy. Liczę na zapraszanie znajomych, polecanie, lub jak ktoś zna jakieś dobre metody reklamy, bądź mógłby coś ciekawego zaoferować.
Tytuł tematu zostanie zmieniony na "uwagi o forum", gdzie będziemy zamieszczać uwagi i propozycje budowy forum. Jak również zauważyliście podane sa plusy: proszę ich nie stosować zbyt często, ponieważ również z nimi będą związane przeróżne udogodnienia. Przy przyznawaniu plusa stosujemy dokładną argumentacje!!
Niedługo pojawi się regulamin. Pozdrawiam.